Anna Abreu

Ikä: 31
Ammatti: laulaja
Harrastus: kuntosali
Levy-yhtiö: Warner Music Finland
Syntynyt: 7.2.1990 Vantaalla
Kotipaikka: Espoo

Pelot:
Hämähäkit
Korkealta putoaminen
Pistäminen (neulat esim verikoe)

Tempperamentti:
Suuttuu hetkessä

Fyysisen väkivallan käyttö:
Ei käytä väkivaltaa

Sanallisen väkivallan käyttö:
Suuttuessaan huutaa paljon

Trendit:
Yrittää mennä trendien mukaan

Poliittinen suuntaus:
Ei halua kertoa


Avaruusasemat

Avaruusasema on ihmisen tekemä tukikohta planeetan/kuun kiertoradalle. Jonne ihminen voi mennä raketilla tai muualla avaruusaluksella.

Mir 1986-2001

Mir oli ensimmäinen jatkuvasti miehitettynä ollut avaruusasema joka rakennettiin kiertoradalle ja sen rakensivat venäläiset sen jälkeen kun hävisivät USA:lle kilpajuoksun kuuhun. Kun Mir tuli käyttövuosiensa päähän niin se laskettiin ilmakehään.

Freedom 1988-1993

Vaikka sanoin että Mir oli ensimmäinen avaruusasema niin oli Yhdysvalloilla myös oma mutta huonolla menestyksellä. Moni varmaan muistaa sen kun Freedom avaruusasema tuli ilmakehään niin USA heijasi sitä siten ettei se putoa heidän päälleensä. Tässä kävi kuitenkin pieni virhe. Osaatko arvata mihin se putosi? Se ei ollut Atlantti eikä Tyynivaltameri vaan Australia.

International Space Station (ISS) 1999-

ISS eli kansainvälinen avaruusasema joka luotiin Mirin jälkeen kansainvälisessä yhteistyössä. Se rakenettiin tieteellisiä kokeita varten. ISS:llä on nykyään monikansallinen miehistö mutta pääsääntöisesti siellä on amerikkalaisia ja venäläisiä.

Kaikki kuvat on otettu netistä ja suurimman osan omistaa NASA. Copyright almost all images: NASA text: Anna Abreu Portaali.

Sisältö:
© Anna Abreu Portaali 2007 - 2021
© International Web Pages 2000 - 2021
Ulkoasu:
Soo Soo
© Anna Abreu Portaali (IWP)