NASA


Hubble teleskoopin ottama kuva Maan kiertoradalta Andromeda galaksista.

Mikä on NASA?

NASA on USA:n hallituksen alainen ilmailu- ja avaruushallintovirasto. Se on vastuussa Yhdysvaltain avaruusohjelmasta ja siviili-ilmailun tutkimuksesta. NASA on vuosien toimintansa aikana esim lentänyt kuuhun ja ollut mukana rakentamassa ISS avaruusasemaa. Se vastaa myös osaltaan säähavainnoista joita esim Suomen Ilmatieteen laitos käyttää.

Miten tämä NASAlle suunnattu sivusto toimii?

Uutisia käännetään NASAlta ainakin osittain Googlen avulla koska tämä on vielä sen verran uusi juttu Anna Abreu Portaalille. Kyseiset uutiset eivät ole tule tänne lainkaan valtamedialta koska ne valikoivat niistä vain joitakin osia. Me laitamme tänne kaikki niin kuin ne on alkuperäisessä ja vielä jokaisessa uutisessa on NASAn uutiseen linkki.

Missä on NASAn virallinen sivusto?

Alla olevien kuvan kautta pääsee NASAn viralliselle sivustolle. Sieltä löytyy kaikki ajankohtaisimmat uutiset ja myös NASA TV joka lähettää rakettien laukaisut Cape Canaveralista Floridasta. Siellä näkyy myös ohjelmaa suoraan ISS avaruusasemalta.

Kaikki kuvat on otettu netistä ja suurimman osan omistaa NASA. Copyright almost all images: NASA text: Anna Abreu Portaali.

Sisältö:
© Anna Abreu Portaali 2007 - 2021
© International Web Pages 2000 - 2021
Ulkoasu:
Soo Soo
© Anna Abreu Portaali (IWP)